MERSİN / AKDENİZ - Ahmet Mete Işıkara İlkokulu

Akdeniz İlçe Jandarma Komutanlığı Ziyaretimiz

Okulumuz öğrencilerinin Afrin´deki Mehmetçiklerimiz´e yazmış oldukları mektupları, bayrağımızı ve hediyelerimizi teslim etmek üzere Akdeniz İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik.

Okulumuz öğrencilerinin kendi yürekleri ve elleriyle yazdıkları, kendileri gibi tertemiz ve vatan aşkı ile dolu cümleleri içeren, ülkemizi ve aslında tüm İslam coğrafyasını Afrin´de savunan ve kollayan askerlerimize, pırlanta Mehmetçiklerimiz´e yazmış oldukları mektupları, bayrağımızı ve hediyelerimizi teslim etmek üzere; bugün Akdeniz İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ettik.

Çocuklarımız çok güzel ve verimli bir gün geçirdiler. Okul Müdürümüz Yunus Bey´e, Candan Öğretmenimiz´e, Doğan Bey´e ve öğrencilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Jandarma Komutanımız Abdullah Bey´e ve bu eşsiz günü bizlere yaşatan kocaman yürekli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Görseller için tıklayınız...

Yayın: 26.03.2018 - Güncelleme: 29.11.2018 20:46 - Görüntülenme: 566