MERSİN / AKDENİZ - Ahmet Mete Işıkara İlkokulu

eTwinning Bronz Madalyamız

Okulumuz İngilizce öğretmeni Nesli Özcan,öğrencileriyle okulumuza eTwinning´de bronz madalya kazandırdı.

" Fun with VIP around Europe "

07-02-2019

Ahmet Mete Işıkara İlkokulu olarak 2017 - 2018 eğitim öğretim yılında " Fun with VIP around Europe " projesine katıldık. 3.sınıf öğrencilerimizle yaptığımız projede farklı ülkelerin öğrencileri ile tanıştık.Ve İngilizce dersi ile ilgili aktiviteler yaptık.Hem eğlendik hem de öğrendik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Polis günü, Paskalya Bayramı´nı kutladık.

Diğer ülkelerdeki akranlarımıza, kendi kültürümüzü tanıttık. Yılbaşı kartları yollayıp, süpriz kartlar aldık. Kültürler arası alışveriş yaptık.

Birleşik Krallık, Romanya, Moldova Cumhuriyeti, Finlandiya, Arnavutluk, Ukrayna ve Türkiye´den oluşan projemiz Ekim 2017 tarihinde başlayıp; Mayıs 2018 tarihinde sona erdi.

Projemizin görselleri için tıklayınız.

25-01-2019

Yayın: 07.02.2019 - Güncelleme: 07.02.2019 18:16 - Görüntülenme: 518