MERSİN / AKDENİZ - Ahmet Mete Işıkara İlkokulu

Okul Aile Birliği Toplantısı Duyurusu

Okul aile birliği toplantımız 31/10/2020 tarihinde Saat 10:00 da okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Katılımlarınız rica olunur.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİNE

(ÖĞRETMEN-VELİ)

Okulumuzun 2020/2021 Eğitim -Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 31/10/ 2020  Cumartesi günü okulumuz  bahçesinde  saat 10:00 'da yapılacaktır. Toplantı ile  ilgili  gündem aşağıya çıkarılmış olup,  Okul Aile Birliğimizin üyelerininin  katılımlarını önemle rica ederim.

Mustafa KIRMIZI

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve yoklama.

2. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde istiklal marşının okunması.

3.  Okul Aile Birliği Başkanı Şirin Pişkin'in Açılış Konuşması,

4.Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması.

5. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

6. Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

7. 2020/2021 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10. Dilek ve temenniler.

11.- Kapanış