MERSİN / AKDENİZ - Ahmet Mete Işıkara İlkokulu

Okulumuz "eTwinning Okulu Etiketi" ödülü kazandı...

Ahmet Mete Işıkara İlkokulu, 15 Mart 2019 tarihinde Avrupa´daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile "eTwinning School" etiketi kazandı.

MERSİN- AKDENİZ Ahmet Mete Işıkara İlkokulu, 15 Mart 2019 tarihinde Avrupa´daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olmasını sağlayacak olan "eTwinning School" etiketi kazandı. Bu etiketi alan okullar; dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, pedagojiye yenilikçi yaklaşımlar kazandırma, personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi, personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi bakımından öncü okullar olarak tanımlanmaktadır. Okulumuz kazandığı etiketi tüm tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerde kullanabilecektir. Ahmet Mete Işıkara İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri olarak başarıyla yürüttüğümüz eTwinning Projelerinin ve çalışmalarının sonucunda kazandığımız "eTwinning School" etiketinin gurur ve sevincini duymaktayız. Bu başarıda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Bakanlığımız YEGİTEK yetkililerine ve Sn. Turan GÖRE´ ye, Mersin İl Milli Eğitim Müdürümüz Adem KOCA´ ya, Mersin eTwinning il koordinatörümüz Bircan Keles´e, okul müdürümüz Erhan Yavlal’a ve çalışmalarından dolayı Öğretmenlerimiz; Nesli Özcan’a , Özden Özcan Aşrak’a teşekkür ederiz.

25-03-2019

Yayın: 25.03.2019 - Güncelleme: 25.03.2019 19:10 - Görüntülenme: 470